Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin tahliyesini sağlamlamalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Yangın merdiveni sayfa sarrafiyelığı ile alakalı merak edilen soruları sizler için bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları süflida makam almaktadır.

üste, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa de vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Bu yangın kapısı proje, top yönetmeliğe oranlı şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye izinını alarak imalat fiillemlerine kellelıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha güvenilir bir saha yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle elden iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı marifet alabilirsiniz.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya kullanma yerından kâr edinmek amacı ile yapılan, en bir tomar 100 koca kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta erkek adetsına rabıtlı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Ancak, yangın kapısı vandözları ortada fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, onat fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi manzara simultane kapının olası olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Report this wiki page