Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Hakikaten yangınlardan korunmak kucakin gerçek olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve munis fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Yangın bapsı acil çıkış muhtevain kullanılacaksa o saat gerekli koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstıdüzen firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya diğer bir müstacel durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut evgin bir yer takkadak insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen hariçya doğruca açılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en mutabık fiyat politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Yangına dayanıklı kapıların dirim kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mesabe ilenmeşap kapının yok olması kucakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını hayatımızın önemli bir parçkakımı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, standart baplara için elan pahalı evet. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den sarrafiyelayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Hassaten, sertifikalı yangın bapsı fiyatları yangın kapısı farklıdır. Bununla beraberinde muamele adımları çoklukla şunları derunerir:

Report this wiki page